Wedstrijd van de week

Wedstrijd van de week

Elke week is het weer lastig om tot de Wedstrijd van de week te komen. Ieder voetbalweekend is er wel een kraker van een wedstrijd te vinden in Europa waarvan we er slechts eentje mogen kiezen. Natuurlijk heeft een El Clásico of een Derby Della Madonnina van deze wereld voorrang op andere wedstrijden maar ook onderaan de ranglijst kunnen zich heerlijke en spannende wedstrijden voordoen.

Voor onze leden gaat het ook spannend worden want er valt weer een hoop gratis wed geld te verdienen bij dit spel op Wedadvies. Ons Correct Score was eenvoudig maar dit spel is nog veel simpeler! U dient enkel antwoord te geven op onze vragen en dit kan slechts met Ja of Nee, hoe eenvoudig wilt u het hebben?

Voor elk goed antwoord krijgt u een punt en aan het eind van de maand moet u maar hopen dat u in onze top vijf terecht bent gekomen.

Top spelers

Spelen

U moet ingelogd zijn om mee te kunnen spelen.

Spel uitleg

Er kunnen meerdere Wedstrijden van de Week zijn en telkens stellen wij u acht vragen over er wat er in de wedstrijd kan gaan gebeuren. Zeven vragen die u met Ja of Nee kunt beantwoorden en als laatst vragen wij u om de uitslag te voorspellen voor drie bonus punten. Een uiterst simpel maar volgens ons toch wel erg leuk spel om te spelen en zeker om te winnen!

Aan het eind van elke Wedstrijd van de Week worden de gewonnen punten berekend en toegeschreven op uw account. Heeft u het na een maand goed gedaan dan staat u hopelijk in onze top vijf en krijgt u van onze sponsors Bet777 en Betfirst een mooi geldbedrag gestort.

Via Mijn Account kunt u uw geschiedenis van het spel inzien en uw huidige saldo of puntenaantal.

PRIJZENPOT 300 EURO!
1 100 euro Bet777
2 80 euro Betfirst
3 60 euro Betfirst
4 40 euro Bet777
5 20 euro Betfirst

Voorwaarden en regels Wedstrijd van de Week

Wedadvies nieuwsbrief