Voetbal spellen overzicht

Onze Wedadvies pagina is een zeer belangrijke want hier worden onze ‘winnende’ wedtips gegeven en de Bookmakers pagina is eveneens uiterst belangrijk te noemen. Want zonder Bookmakers geen online wedden op voetbal. Toch denken wij dat onze bezoekers het vaakst terug gaan komen op deze pagina.

Waarom? Bij Wedadvies geen economische crisis of zware tijden maar juist het tegenovergestelde! Met onze drie spellen is er maandelijks 850 euro te verdelen onder de winnende geluksvogels. U leest het goed 850 euro! Eerlijk is eerlijk, ook wij schrikken soms nog van dit bedrag!

Dit uiterst mooie bedrag hebben wij geheel te danken aan onze uitstekende samenwerking met de sponsors van de spellen. Dankzij hun kunnen wij deze gigantische prijzenpot aanbieden voor de leden en de enige voorwaarde om mee te spelen is het hebben van een account bij deze Bookmakers. Wij wensen u veel plezier en succes met het spelen van onze spellen!

Spellen

  • Ditmaal geen simpele vragen beantwoorden of een beetje lukraak uitslagen voorspellen. Nee bij dit spel gewoon echt wedden, bent u daar goed in? Laat het ons zien!

    Bekijk spel |
  • Komt er een gele kaart? Vallen er meer dan twee doelpunten? Wordt er een penalty gegeven? Weet u het? Laat het ons weten en maak kans op die dikke prijzenpot!

    Bekijk spel |
  • Een beetje uitslagen voorspellen van voetbalwedstrijden en hiervoor ook nog eens dik beloond worden, kan het nog simpeler? Volgens ons niet, veel succes!

    Bekijk spel |

Wedadvies nieuwsbrief