Verantwoord gokken

Wedden op voetbal of wedden op sport is vooral erg leuk om te doen, echter als men dit met mate doet natuurlijk.

Wedadvies geeft op deze pagina enkele standaard tips om het gokken leuk te blijven houden en wijst voor de rest op het gevaar van een eventuele gokverslaving.

Hieronder vindt u enkele tips om gokverslaving te voorkomen.

Speel altijd met geld wat u kunt missen, hou er ook rekening mee dat u dit geld kunt verliezen. Mocht dit het geval zijn dan moet u hierdoor niet in de financiële problemen komen. Daarom nogmaals, speel alleen met het geld wat u eventueel kunt missen en anders gewoon niet.

Spreek van te voren met uzelf af met hoeveel geld u gaat spelen en hou u ook hier aan.

Bij alle Bookmakers kunt u instellen hoeveel u per week/maand kunt inzetten.

Hou er rekening mee dat de kans op verlies groter is dan de kans op winst.

Leen nooit geld om mee te gaan gokken

Heeft u een paar weddenschappen oprij gewonnen neem het geld dan meteen op, laat het niet op uw account staan. De kans dat u het weer verspeeld zal anders alleen maar toenemen.

Realiseer u dat gokken een spelletje is en nooit een manier is om snel rijk te worden.

Wordt niet overmoedig zodra u enkele keren wint. Heeft u een vast inzetsysteem of strategie hou daar dan ook aan vast. Ga niet opeens met meer of grotere bedragen spelen dan voorheen.

Mocht u een keer verliezen, probeer dan niet meteen het verloren geld terug te winnen doormiddel van het direct plaatsen van een nieuwe weddenschap. Accepteer u verlies, dat hoort er helaas nou eenmaal bij.

Wed niet om het wedden, zet u altijd in op voetbal maak dan niet opeens de switch naar basketbal of tennis. Wed alleen op sporten waarvan u verstand hebt.


Wedadvies nieuwsbrief