Disclaimer

Wedadvies.net is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen en/of kansspelen en is op de hoogte, en respecteert, de regels die staan in de wet op kansspelen, onder andere artikel 1, aanhef en onder a.

Op onze website geven wij enkel informatie over het online wedden op voetbal en tevens over de aanbieders van online kansspelen. Het kan zijn dat het door lokale wetgeving niet is toegestaan om deel te nemen aan kansspelen via internet. U dient zelf te controleren bij de lokale autoriteiten of het deelnemen aan online kansspelen is toegestaan op uw huidige locatie.

Wedadvies.net geeft een wedadvies over voetbalwedstrijden en dit is zoals de naam al aangeeft slechts een advies. Inzetten met echt geld is geheel op eigen risico en Wedadvies.net accepteert daarom ook geen aansprakelijkheid op winsten en/of eventuele verliezen van de spelers.

Deze website bevat links naar websites van derden en Wedadvies.net is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Alle informatie die op Wedadvies.net staat is met alle zorgvuldigheid geplaatst. Het kan echter altijd voorkomen dat er fouten en/of onjuistheden instaan. Wedadvies.net is niet aansprakelijk voor eventuele schade of gevolgen die hieruit zijn ontstaan.


Wedadvies nieuwsbrief