Correct score

Correct score

Het spel Correct Score is er voor onze leden van Wedadvies en de naam verklapt direct al wat we hier van u verwachten. Wees gerust want heel ingewikkeld is het allemaal niet. Het enige wat u hoeft te doen is het voorspellen van de juiste uitslagen over tien verschillende wedstrijden. Simpel toch? Natuurlijk laten we u niet enkel voor de leuk wedstrijden voorspellen want er valt ook nog eens echt wed geld te verdienen bij onze sponsor Betway.

Heeft u aan het eind van de maand genoeg punten weten te verzamelen om in onze top vijf te komen dan mogen we u feliciteren met een mooi geld bedrag op uw account bij Betway.

Deelnemen aan ons Correct Score spel is uiteraard geheel gratis, het enige wat u nodig heeft is een account bij onze sponsor Betway.

Nog geen account? Maak er dan snel eentje aan en profiteer van een 100 euro aanmeldbonus!

Betway BE Dutch sports €50

Top spelers

Betway BE Dutch sports €50

Spelen

U moet ingelogd zijn om mee te kunnen spelen.

Spel uitleg

Hoe werkt het allemaal? Een lange uitleg is absoluut niet nodig want simpeler kan het eigenlijk niet met dit spel. Heeft u een uitslag helemaal goed weten te voorspelen dan heeft u Correct Score en krijgt u vijf punten. Is uw voorspelling wel goed uitgekomen maar helaas niet met Correct Score dan krijgt u alsnog twee puntjes voor de moeite van ons.

Aan het eind van elke speelronde worden de uitslagen en punten automatisch berekend en toegeschreven op uw account. Heeft u het na een maand goed gedaan dan staat u hopelijk in onze top vijf en krijgt u van onze sponsor Betway een mooi geldbedrag gestort.

Via Mijn Account kunt u uw geschiedenis van het spel inzien en uw huidige saldo of puntenaantal.

PRIJZENPOT 250 EURO!
1 100 euro
2 60 euro
3 40 euro
4 30 euro
5 20 euro

Voorwaarden en regels Correct Score

Wedadvies nieuwsbrief