Ladbrokes review

Helaas laat de Nederlandse wetgeving ons hier wederom in de steek want Ladbrokes Sport is enkel toegankelijk voor onze Belgische spelers. Doodzonde want Ladbrokes is een werkelijk briljante Bookmaker met geweldige acties en promoties. Het kromme van alles is, Nederlandse spelers zijn welkom bij Ladbrokes Casino…. 

Website

De website van Ladbrokes oogt lekker fris en de kleurcombinatie van rood en wit past zeer mooi in het geheel. Een erg rustige en overzichtelijke website met veel items over het Belgische voetbal en de competitie wat uiteraard logisch is. De website van Ladbrokes staat bijna geheel in het teken van voetbal want overal zie je interessante acties en aanbiedingen voor deze mooie sport.

Aanbod weddenschappen en noteringen

De andere Belgische Bookmakers Betfirst, Bet777 en Betway hebben al mooie noteringen maar Ladbrokes gaat nog net dat stapje verder. Zowel op de favoriet als op de underdog winnen ze het vaak en verslaan ze ook de andere bekende Bookmakers. Wederom, balen dat Nederlanders hier geen gebruik van kunnen maken! Het aanbod van de verschillende soorten weddenschap is net onder de 100 en is meer dan genoeg. De meeste mensen maken toch vooral gebruik van de meest standaard weddenschappen.

Mobiel wedden

Tot op heden enkel en alleen maar positieve geluiden over Ladbrokes en dat wordt alleen nog maar beter. Uiteraard hebben ze een eigen app waarmee u altijd en wanneer u maar wilt een weddenschap kunt plaatsen. Veel andere Bookmakers geven een 10 euro risicovrije eerste mobiele weddenschap. Ladbrokes doet daar ook aan mee maar dan direct met 15 euro! Laten we hopen dat Ladbrokes snel ook de Nederlandse markt op mag want al dit moois moeten wij nu missen. Het wordt nog erger want de aanmeldbonus is heerlijk en de voorwaarden al helemaal!

Bonus

We hebben het hierboven al even genoemd, de bonus voor nieuwe spelers is geweldig te noemen. Een 100% stortingsbonus  tot maximaal 100 euro. U dient deze 100 euro, of minder, in te zetten op een minimale notering van 1,50. Of u nu wint of verliest, u krijgt een gratis weddenschap van 100 euro. Wat u daarmee doet is geheel aan u, als enige voorwaarden is er dat u het gehele bedrag in één keer inzet. Geen minimale noteringen of rondspeelvoorwaarden. Wat een prachtige bonus!

Conclusie

De Belgen hebben maar geluk met zo een geweldige online Bookmaker. Ladbrokes doet eigenlijk alles goed. Een prima en mooie website, eigen app om te wedden en uitstekende noteringen. Super acties en promoties en een aanmeldbonus die wel heel gemakkelijk is vrij te spelen en hier winst mee te kunnen maken. Kunnen we Ladbrokes uitroepen tot de beste Bookmaker in België? We denken stiekem van wel!

Hieronder vind u nog extra artikelen over Ladbrokes die u helpen een nog beter inzicht te krijgen over deze online Bookmaker.

Wedadvies nieuwsbrief