Betway review

We blijven het zeggen, onze Belgische vrienden hebben het een stuk beter voor elkaar dan bij ons. Met Betway is er wederom een top Bookmaker bijgekomen met een officiële licentie op de Belgische markt. De gehele website is dan ook gewoon in het Nederlands al hebben Nederlanders daar niet zoveel aan wij die kunnen zich niet registeren via de Belgische versie. Gelukkig is aanmelden via de Engelse versie gewoon een optie waardoor iedereen kan genieten van de diensten van deze heerlijke Bookmaker.

Website
De website van Betway knalt meteen over je scherm en oogt lekker overzichtelijk. De keus voor de donkere kleuren is zeker niet storend maar gelukkig hebben ze hier en daar wel gebruik gemaakt van kleurrijke accenten. Het navigeren is eenvoudig en al snel zit je op het voetbalgedeelte. De belangrijkste en meest gebruikte weddenschappen zijn eenvoudig aan te klikken waardoor het afsluiten van een weddenschap gemakkelijk en snel is.

Aanbod weddenschappen en noteringen
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen en het hebben over de noteringen, want dat is toch wel het belangrijkste onderdeel van een Bookmaker. Met Betway zitten we hier absoluut goed want de noteringen liggen over het algemeen hoger dan bij het uiterst populaire Unibet. Van rond de 5 tot tien cent op de favorieten en tot meer dan 20 cent op de underdogs. Dat is best een verschil en uiterst interessante te noemen. Unibet en een Leovegas winnen het wel weer op het aanbod van verschillende soorten weddenschappen. Bij Betway heeft u keuze uit ruim honderd stuks en voor de meeste wedders is dit gewoon prima te doen.

Mobiel en live wedden
Nog geen app voor Betway maar wel een meer dan uitstekende mobiele website waarmee u alles kunt doen. Duidelijk en overzichtelijk allemaal en als u onderweg nog even snel wilt inzetten is dat zo gedaan. Uiteraard kunt u bij Betway ook live wedden en dit werkt zoals het hoort te doen. Niet zo uitgebreid als sommige andere Bookmakers maar alle belangrijke weddenschappen en opties zijn gewoon aanwezig.

Bonus
Geen risicovrije weddenschap of een verdubbeling van uw winsten maar gewoon een ietwat ouderwetse 100% stortingsbonus. Wel tot een mooi bedrag want 100 euro is absoluut niet vervelend om extra op uw account te krijgen. De voorwaarden zijn dat u het bonusbedrag zesmaal dient in te zetten op een minimale notering van 1,75. Dit is zeker haalbaar maar andere Bookmakers zijn iets milder met hun rondspeel voorwaarden.

Conclusie
Betway is een bijzonder prettige online Bookmaker om te gebruiken en Belgische spelers hebben als voordeel dat de website geheel in de Nederlandse taal is. Voor Nederlandse spelers is dat helaas nog niet het geval maar gelukkig mogen die wel gebruik maken van de Engelse variant. De bonus is lekker te noemen al blijven de voorwaarden een klein minputje. De meer dan uitstekende noteringen maken dat wel weer goed want u hoort altijd te spelen op de hoogste notering die er is. Met Betway zit u dan in veel gevallen goed en dat maakt Betway tot een must have!

Wedadvies nieuwsbrief