Betfirst review

Net als Bet777 is Betfirst een Belgische Bookmaker met een officiële licentie voor het aanbieden van sportweddenschappen. Vergeet snel de Nederlandse Toto en lang leve de Belgische online Bookmakers! Betfirst en Bet777 lijken op het oog erg op elkaar maar er zijn toch zeker ook de nodige verschillen.

Website
In principe kunnen we hier de tekst van Bet777 kopiëren en plakken want Betfirst gebruikt precies dezelfde software als zijn collega website. Gelukkig gebruiken ze bij Betifrst net iets meer kleur waardoor het voor het oog net wat frisser en vrolijker oogt dan bij Bet777. Voor de rest is de indeling en navigatie simpelweg gelijk wat als voordeel heeft dat u niet meer hoeft te wennen als u de ene al heeft gebruikt.

Aanbod weddenschappen en noteringen
We gaan in herhaling vallen want hierin is er ook weinig verschil met Bet777. Alle competities ter wereld komen we tegen met wederom de Belgische Pro League ietwat uitgebreider dan de overige competities. Voor de rest ook een gemiddeld aantal van rond de 80 verschillende soorten weddenschappen en tot op heden nog niets anders dan Bet777. Wat is er dan wel anders? Dat zijn de noteringen., die zijn niet klakkeloos van elkaar overgenomen. De verschillen zijn niet geweldig hoger of lager maar elk verschil is mooi meegenomen en geregeld is er toch wel 5 tot 10 cent verschil. Zeker daarom de moeite waard om ze bij elkaar te vergelijken en uiteraard op de hoogste te spelen.

Mobiel wedden
Betfirst heeft nog geen officiële app voor het mobiel wedden maar doet het nog altijd ‘ouderwets’ via de mobiele website. Dit werkt overigens uitstekend al valt de taal zo nu en dan automatisch op Frans. Dit is in een handomdraai weer aan te passen maar zorgt soms voor wat frustratie. Het navigeren en plaatsten van een weddenschap op uw mobiel is kinderlijk eenvoudig en ook heeft u gewoon toegang tot uw account en alles wat daarbij komt kijken.

Bonus
Altijd een leuk onderdeel want wie is er nu niet gek op bonussen en gratis geld en weddenschappen. Waar Bet777 de show steelt met 200 euro aan gratis weddenschap is Betfirst iets bescheidener maar alsnog een zeer hoge bonus hier bij onze Belgische vrienden. U krijgt een gratis weddenschap tot maximaal 100 euro van Betfirst. Winnen is winnen en bij verlies krijgt u dit bedrag gewoon teruggestort op uw account. Bij Bet777 is dit tweemaal maar bij Betfirst blijft het bij uw eerste weddenschap, de voorwaarden zijn echter bij Betfirst weer aantrekkelijker te noemen.

Conclusie
Bent u een fan van Bet777 dan bent u dat ook automatisch van Betfirst. Er zit niet al teveel verschil tussen twee online Bookmakers uit België. Beide websites zijn geheel in de Nederlandse taal beschikbaar wat het voor veel nieuwe spelers in de wereld van het online wedden op voetbal zeker een voordeel kan zijn. iDEAl is uiteraard beschikbaar net als Paypal en die optie komt u bijna niet tegen bij de andere Bookmakers. Betfirst kunnen wij u absoluut aanraden en sowieso dient u gebruik te maken van de bonus want die is heerlijk te noemen.

Hieronder vind u nog extra artikelen over Bet777 die u helpen een nog beter inzicht te krijgen over deze online Bookmaker.

Wedadvies nieuwsbrief