Bet777 review

Waar we in Nederland nog altijd zitten te wachten op de licenties voor de online Bookmakers hebben ze het in België een stuk beter voor elkaar. Bet777 heeft zo een licentie te pakken, is volledig legaal en het mooie is dat Nederlandse spelers hier uiteraard ook gewoon kunnen spelen. Welkom in de wereld van Bet777!

Website

Persoonlijk vinden wij de website van Bet777 voor het oog niet geweldig De donkere kleuren en zwarte accenten maken ons niet vrolijk en liever hebben wij de frisse look van bijvoorbeeld een Unibet en LeoVegas. Dit is natuurlijk allemaal smaak en heeft voor de rest weinig te maken met hoe Bet777 voor de rest is. Het navigeren is allemaal geen probleem en we zitten zo op het voetbalgedeelte waar het plaatsen van een weddenschap zo gedaan is.

Aanbod weddenschappen en noteringen

Bet777 is een Belgische Bookmaker waardoor de Belgische Pro League uiteraard extra aandacht krijgt. Alle welbekende en minder bekende voetbalcompetities zijn aanwezig tot aan de derde of vierde niveaus. Altijd leuk om te weten dat u kunt wedden op de Pakistaanse tweede divisie nietwaar….? Gemiddeld zijn er zo rond de 80 tot 100 verschillende soorten weddenschappen te vinden per wedstrijd. Meer dan genoeg lijkt ons maar een Bwin of LeoVegas maakt het nog gekker met over de 130 soorten weddenschappen! Bet777 heeft leuke multi weddenschappen zoals de thuisploeg wint en het gaat Over 2.5 worden. Of bijvoorbeeld de correct score met 3 mogelijke uitslagen in 1 weddenschap. Leuke extra weddenschappen met alleraardigste noteringen. Sowieso zijn de noteringen van Bet777 redelijk tot goed te noemen, helemaal voor een Bookmaker die een officiële licentie werkt. Vooral voor de underdog loont het om de noteringen van Bet777 in de gaten te blijven houden.

Klantenservice en betaalopties

Bet777 heeft er goed aangedaan om de live chat functie beschikbaar te maken want op deze manier heb je direct contact met een medewerker en daar houden spelers van. Niet wachten op een mailtje terug maar direct geholpen worden. De chat werkt perfect en veel problemen of vragen kunnen direct opgelost worden. Contact via de mail is uiteraard ook mogelijk en vaak binnen een paar uur krijgt u mail terug, en anders zeker de volgende dag. Storten kan zoals bij alle Bookmakers met alle mogelijke manieren iDEAL is gewoon beschikbaar. Hou er rekening mee dat Betfirst direct vraagt om een kopie van uw ID of paspoort zodra u tot uitbetalen overgaat. Dit zijn hun verplicht vanwege hun licentie en hier komt u niet onderuit.

Bonus

Waar veel Bookmakers 50 euro geven als bonus aan nieuwe spelers doet Bet777 het veel beter. U krijgt simpelweg 200 euro gratis om zonder risico in te zetten. Op uw eerste storting kunt u maximaal 100 euro risicoloos inzetten. Wint u, gefeliciteerd! Verliest u? Geen ramp want de 100 euro komt direct terug op uw account. Geweldig toch! Het wordt nog mooier want ook uw tweede storting tot maximaal 100 euro kunt u risicoloos inzetten. Bij verlies krijgt u dit gewoon wederom terug gestort!

Conclusie

Bet777 is een prima online Bookmaker en heeft zoals gezegd een officiële licentie voor het aanbieden van sportweddenschappen. Het aanbod weddenschappen is zeker in orde en tevens de noteringen zijn alles behalve slecht te noemen. De aanmeldbonus is echter de allergrootste reden om hier een account te openen, nergens vind u een hogere bonus en dat met zeer gunstig voorwaarden. Veel plezier met Bet777!

Hieronder vind u nog extra artikelen over Bet777 die u helpen een nog beter inzicht te krijgen over deze online Bookmaker.

Wedadvies nieuwsbrief