Wedadvies bookmaker

Wedadvies bookmaker

Bij onze Wedadvies Bookmaker ditmaal geen simpele uitslagen voorspellen of vragen met ja of nee beantwoorden. Nee, ditmaal gaan we u echt aan het werk zetten en zult u moeten laten zien hoe goed u bent in het wedden op voetbal.

Voor onze Wedadvies Bookmaker hebben wij eigenlijk een echte online Bookmaker nagemaakt. U krijgt van ons elke maand 300 euro aan virtueel geld en mag dit inzetten hoe u wilt. U kunt kiezen uit alle wedstrijden waarover wij advies geven en mag single weddenschappen plaatsen of combo’s, alles is mogelijk. Momenteel kunt u enkel nog inzetten op de 1X2 weddenschappen maar in de nabije toekomst zijn alle wed mogelijkheden een optie. We houden het voor het begin echter simpel maar de 1X2 is al lastig zat!

Winnaars van dit spel hebben laten zien dat ze het wedden op voetbal wel aardig onder de knie hebben. Denkt u het beter te kunnen? Laat het ons zien en wij belonen u graag!

Top spelers

Spelen

U moet ingelogd zijn om mee te kunnen spelen.

Spel uitleg

Spelers beginnen elke maand met 300 euro aan virtueel geld op hun Wedadvies Bookmaker account. U kunt nu gaan inzetten op alle wedstrijden uit de competities waarover wij ook ons Wedadvies geven. U kiest de wedstrijden net zoals u zou doen bij een echte online Bookmaker en plaatst uw weddenschap. Eenmaal ingezet is ingezet en dit kan niet meer aangepast worden, gewoon net als in het echt.

Na elke wedstrijd of speelronde worden uw geplaatste weddenschappen automatisch gekeurd en uw eventuele winsten bijgeschreven op uw Wedadvies Bookmaker account. Aan het eind van de maand in onze top vijf? Gefeliciteerd en u wint een mooi geldbedrag!

Via Mijn Account kunt u uw geschiedenis van het spel inzien en uw huidige saldo of puntenaantal.

PRIJZENPOT 300 EURO!
1 100 euro 
2 80 euro 
3 60 euro
4 40 euro 
5 20 euro 

Voorwaarden en regels Wedadvies Bookmaker

Wedadvies nieuwsbrief