Betfirst Mobiel, 10 euro Cashback

Naast de aantrekkelijke welkomstbonus van Betfirst hebben ze nog eens een extra bonus voor het mobiel wedden. U kunt u eerste mobiele weddenschap tot 10 euro risicoloos inzetten want als u hem verliest dan krijgt u de 10 euro gewoon weer terug.

De voorwaarden aan deze actie zijn zeer eenvoudig en meer dan goed te doen. U kunt op alles inzetten en het mag een single of combo weddenschap zijn. Ook live wedden is een optie en telt gewoon mee voor deze actie. Wint u uw weddenschap dan feliciteren we u en kunt u uw geld lekker laten uitbetalen of uiteraard verder spelen. Verliest u de weddenschap dan dient u binnen 30 dagen een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp "gratis mobiele weddenschap’’. Het geld staat dan gewoon weer op uw account en u dient dit slechts eenmaal rond te spelen op een minimale notering van 1,50. Daarna kunt u er weer mee doen en laten wat u wilt.

Een erg leuke actie van Betfirst want tegenwoordig is het mobiele wedden niet meer weg te denken en dan een risicoloze eerste weddenschap is altijd mooi meegenomen lijkt ons!

Wedadvies nieuwsbrief