888Sport Aanmeldbonus

Waar veel online Bookmakers kiezen voor een 100% stortingsbonus tot maximaal 100 euro of risicoloze eerste weddenschappen doet 888Sport het anders. Een zeer leuke en originele bonus want u max maximaal tien euro inzetten op uw eerste weddenschap en uw winsten worden verdrievoudigd tot een maximum van 5000 euro!

Voorwaarden of regels zijn er eigenlijk niet want u heeft heel veel zelf in de hand. U mag kiezen of u een single weddenschap plaatst of kiest voor een combo. De noteringen worden verdrievoudigd waardoor uw eventuele winsten dit ook zullen doen. Als voorbeeld zet u 10 euro in op een notering van 11. Normaal zou u dan 100 euro ontvangen bij winst maar dankzij de verdriedubbeling van de winsten zal het ineens 300 worden!

Uw winsten zullen worden uitbetaald in freebets met een waarde van maximaal 20 euro.  Deze freebets kunt u inzetten daarna hoe u wilt, er zijn geen minimale notering eisen. Alle winsten die u van de freebets ontvangst kunt u direct en zonder problemen laten uitbetalen.

Wij vinden deze variant van een aanmeldbonus erg mooi en u heeft zelf de controle hoe u deze bonus gaat aanpakken. Kiest u voor wat meer zekerheid of aast u gelijk op het grote geld dankzij de verdriedubbeling. Het is geheel aan u, veel succes met de bonus van 888Sport!

Wedadvies nieuwsbrief