888Sport 5 euro Freebet per doelpunt!

Langzaamaan begint 888Sport toch wel één van onze favoriete online Bookmaker te worden want ze hebben zoveel leuke en interessante promotie acties voor hun leden. Deze is ook weer erg aantrekkelijk en helemaal als u fan bent van het Engelse voetbal en dan in dit geval  de Championship.

888Sport heeft een samenwerking met de volgende Championship clubs Nottingham Forest, Birmingham City, Preston North End en Brentford. Om dit te vieren krijgt u elke keer als er een doelpunt wordt gemaakt door één van deze clubs een freebet van 5 euro!

Hoe werkt het precies? U kiest van te voren een club uit het rijtje Nottingham Forest, Birmingham City, Preston North End en Brentford. Vervolgens als ‘uw’ club speelt dient u een weddenschap te plaatsen over uw club. Dit kan een 1X2 zijn, dubbelkans, Under/Over alles is mogelijk zolang de notering maar minimaal 1,50 is en uw inzet 20 euro is. Daarmee activeert u de bonus en is het hopen op zoveel mogelijk doelpunten. Want stel ‘uw’ club maakt er vijf die dag dan krijgt u een freebet van 25 euro geheel gratis. Werden er slechts twee doelpunten gemaakt dan krijgt u alsnog een freebet van 10 euro.

U kunt met deze freebets doen en laten wat u wilt, er zit een minimale notering aan vast. Gewoon lekker inzetten winnen en laten uitbetalen.

Wederom een geweldige actie toch? Doelpunten zijn altijd leuk en in dit geval hoe meer hoe beter voor uw portemonnee! 

Wedadvies nieuwsbrief