888Sport 5 euro Freebet zaterdag

Bent u een liefhebber van live wedden op voetbal? Zo ja dan bent u aan het goede adres bij 888Sport. Zij belonen namelijk uw live wedden met een gratis Freebet van 5 euro!

Hoe werkt het allemaal? Heel simpel. U plaatst op de zaterdag, let op enkel op de zaterdag is deze actie, driemaal een weddenschap van minimaal 10 euro tijdens het live wedden. Dit moet u doen op wedstrijden uit de Premier League, Primera Division, Schotse Premiership of de Duitse Bundesliga. De minimale notering eis is 1,50 en u mag zelf bepalen waarop u inzet zolang u dit maar driemaal doet met een inzet van minimaal 10 euro.

Of u nu wint of verliest maakt niet uit, ja natuurlijk wilt u liever winnen maar voor de gratis Freebet heeft het geen gevolgen. Op de zondag krijgt u een Freebet op uw account van 5 euro en deze dient u in te zetten tijdens het live wedden. Een minimale notering eis is er niet waardoor dit echt gewoon een gratis Freebet is.

Bent u al fan van live wedden op voetbal dan is dit wel een heel eenvoudige manier om gratis aan een 5 euro Freebet te komen! Lang leven 888Sport!

Wedadvies nieuwsbrief