Ladbrokes aanmeldbonus

Iedereen is gek op bonussen en gelukkig hebben alle online Bookmakers op Wedadvies een aanmeldbonus die prima te noemen is. Natuurlijk is de ene bonus nog net wat aantrekkelijker dan de andere en de bonus van Ladbrokes mag absoluut aantrekkelijk genoemd worden!

Onze favoriete bonus is die van Bet777 waar u tot tweemaal toe een 100 euro gratis weddenschap krijgt. Wij vinden die bonus van Bet777 het beste maar dat komt vooral ook omdat Ladbrokes niet beschikbaar is voor Nederlanders. Want eerlijk gezegd is de bonus van Ladbrokes nog wel iets beter.

Belgische spelers krijgen namelijk maximaal een 100 euro gratis weddenschap en hier zitten  voor de rest geen voorwaarden aan vast. Enkel mag u niet inzetten op de Draw No Bet weddenschap.

Hoe werkt het precies? U stort een bedrag, de bonus is maximaal 100 euro, en plaatst een weddenschap op een minimale notering van 1,50. Of u nu deze weddenschap wint of verliest, u krijgt een gratis weddenschap tot maximaal 100 euro terug. U mag daar daarna mee doen en laten wat u wilt. Slechts eenmaal inzetten en de notering maakt niet uit.

Kan het nog beter? Wij denken van niet! Maak snel een account aan bij Ladbrokes en profiteer van deze geweldige aanmeldbonus!

Wedadvies nieuwsbrief