Ladbrokes Cash Out

Cash Out is tegenwoordig helemaal in en inmiddels bieden veel online Bookmakers deze functie gelukkig aan. U heeft nu namelijk wat meer invloed en kunt ingrijpen als het ineens misgaat of juist alvast kiezen voor de zekerheid van winst.

Ladbrokes heeft ook de optie tot Cash Out en deze werkt eenvoudig. Plaats een weddenschap en ga vervolgens naar Open Weddenschappen en klik op Cash Out. U kunt direct zien wat er op het moment voor uw huidige weddenschap betaald zal worden en het is aan u of u hier gebruik van wilt maken.

In de rust van de wedstijd tussen Club Brugge en Anderlecht staat het gelijk. U besluit om 10 euro in te zetten op Club Brugge tegenover een notering van 2,00. U heeft geluk want Club Brugge komt al snel op een voorsprong en de notering daalt snel naar de 1,10. U wilt geen risico nemen want merkt dat Anderlecht sterker en sterker aan het worden is. U kunt nu gebruik maken van de Cash Out functie en pakt een lekkere winst van 18,10. Wat er voor de rest in de wedstrijd gaat gebeuren maakt voor u niet meer niet, de winst is zeker!

Wedadvies nieuwsbrief