Bet777 Combomax

Bent u een fan van combo’s? Dan moet u zeker een account openen bij Bet777. Niet alleen om de geweldige aanmeldbonus die ze hebben maar tevens om de zeer leuke extra acties en bonussen zoals deze ComboMax!

Combo weddenschappen zijn altijd wat riskant maar het voordeel is wel dat u direct hogere bedragen kunt winnen. Helemaal als u uw combo weddenschap plaatst bij Bet777 want hier wordt u combo weddenschap extra beloond. Hoe meer weddenschappen in uw combo hoe hoger uw winsten kunnen worden. Hieronder in het overzicht ziet u hoeveel uw notering zal toenemen en uiteindelijk uw winst. Voor de grap eens een combo van dertien wedstrijden? U kunt dan tot wel 50% verhoogde noteringen krijgen! Mocht u winnen bij de ComboMax dan worden de extra winsten uitgekeerd als bonus. Deze dient u slechts driemaal rond te spelen en u kunt laten uitbetalen. Om in aanmerking te komen voor de Combomax dienen u wedstrijden in de combo een minimale notering van 1,20 te hebben.

3-voudig         5%

4-voudig         7%

5-voudig         10%

6-voudig         15%

7-voudig         20%

8-voudig         25%

9-voudig         30%

10-voudig       35%

11-voudig       40%

12-voudig       45%

+ 13-voudig    50%

Een leuke extra dit van Bet777 want ontzettend veel mensen spelen op combo’s en op deze manier kunt u helemaal voor niets extra winsten boeken. Dit kunt u moeilijk laten liggen toch?

Wedadvies nieuwsbrief