Kies een Bookmaker

Bent u geheel nieuw in het online wedden op voetbal? Dan is het belangrijk om deze pagina goed door te lezen want uw eerste online Bookmaker uitzoeken is nog helemaal niet zo gemakkelijk als dat misschien lijkt. Het online wedden op voetbal is inmiddels zo ontzettend populair geworden dat er ook een zeer breed aanbod is ontstaan van de diverse online Bookmakers.

In principe kunt u geen foute keuze maken wat betreft uw eerste online Bookmaker al zijn er altijd ook slechte of zelfs onbetrouwbare Bookmakers. Uiteraard zult u deze niet op Wedadvies aantreffen want wij werken enkel samen met de grote, bekende en betrouwbare online Bookmakers.

Op het oog lijken al de verschillende online Bookmakers op elkaar. Ze hebben net allemaal een ander kleurtje en website maar in de praktijk komt het uiteraard allemaal op het zelfde neer, u kunt er wedden op voetbal. Bij de online Bookmakers kunt u wedden op echt alles maar wij houden het vanzelfsprekend op het voetbalgedeelte.

Naast een ander kleurtje en indeling zijn er toch wel belangrijke verschillen tussen de Bookmakers. Zo is het aanbod van de weddenschappen bij iedere Bookmaker weer anders. Zo kunt u bij de ene Bookmaker zestig verschillende soorten weddenschappen vinden over een wedstrijd en bij de ander maar liefst honderd.

Het aller belangrijkste van een online Bookmaker is uiteraard de hoogte van de noteringen. Ook hierin verschillen ze allemaal al zijn de verschillen vaak klein. Toch maakt een klein verschil al veel uit met een eventuele winst. Helemaal als u een grote speler bent dan is het van het grootste belang om enkel in te zetten bij de Bookmakers waar u de hoogste notering bij krijgt.

Als nieuwkomer kunnen wij u de giganten Unibet en Bwin aanraden. Over de hele wereld zijn deze twee toppers bekend en beide Bookmakers hebben miljoenen klanten. Door de regelgeving in Nederland van momenteel zijn Unibet en Bwin helaas niet in de Nederlandse taal. De betaaloptie iDEAL is gelukkig wel nog altijd van toepassing.

Heeft u liever bij uw eerste Bookmaker toch graag wel de Nederlandse taal? Dan kunt u met een gerust hart zich aanmelden bij Betfirst, Bet777 en Betway. Dit zijn drie Belgische Bookmakers met een officiële licentie en uiteraard de Nederlandse taal. 

Wedadvies nieuwsbrief