Gebruik meerdere Bookmakers

We komen het nog vaak genoeg tegen, mensen die slechts een account hebben bij éen online Bookmaker. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee maar u loopt zoveel voordelen mis en aan de hand van dit wedartikel gaat u misschien toch eens een kijkje nemen bij al die andere top online Bookmakers die de wereld van het online wedden op voetbal rijk is.

De reden waarom u nog altijd slechts één online Bookmaker heeft is waarschijnlijk omdat het gewoon vertrouwd is. U weet alles gemakkelijk te vinden, vind de website lekker werken en plaatst zonder problemen uw weddenschappen. Het mooie is dat al die andere grote Bookmakers in principe allemaal lijken op uw huidige Bookmaker. Het principe en de werking is bij alle Bookmakers het zelfde waardoor u ook bij een nieuwe Bookmaker snel vertrouwd uw weg zult vinden. Hieronder hebben wij nog meer redenen voor u neergezet om de voordelen van het hebben van meerdere Bookmakers aan u te laten zien.

Spelaanbod en weddenschappen
Stel u bent een liefhebber van het amateur voetbal en wilt eens gaan inzetten op de Topklasse. U blijft maar zoeken bij uw Bookmaker maar komt er dan achter dat hun de Topklasse niet aanbieden om op te wedden. U kunt het al raden, bij een andere Bookmaker kunt u wel gewoon wedden op de Topklasse en zelfs op de hoogste jeugdelftallen kunt u een gokje wagen. Daar is het eerste voordeel al van meerdere Bookmakers te hebben. Ze hebben allemaal een net een iets meer of minder aanbod waarop uw kunt wedden. Ook de verschillende soorten weddenschappen zijn bij elke online Bookmaker anders. Waar u bij uw vertrouwde Bookmaker bij een wedstrijd kunt kiezen tussen zestig verschillende soorten weddenschappen kunt u bij een andere kiezen tot wel een kleine tweehonderd opties!

Noteringen
Het kopje noteringen had eigenlijk bovenaan moeten staan want dit is toch wel het allerbelangrijkst waarom u meerdere Bookmakers dient te hebben. In ons artikel Wed tegen de hoogste noteringen gaan we dieper hierop in, maar als u enkel blijft hangen bij uw enige Bookmaker loopt u tientallen euro’s mis op precies dezelfde weddenschap die u afsluit. Elke Bookmaker heeft net wat andere noteringen voor hun wedstrijden en van deze verschillen dient u gebruik te maken anders bent u een dief van uw eigen portemonnee. Lees ons artikel maar eens goed door en we weten bijna zeker dat u zich gaat aanmelden bij meerdere online Bookmakers.

Surebets
We hebben een eigen artikel over Surebets maar zonder het gebruik maken van meerdere Bookmakers is een Surebet nooit aan de orde. Een Surebet ontstaat omdat de Bookmakers verschillende noteringen aanbieden en geregeld komt het voor door dat u hierdoor kunt inzetten op alle mogelijke uitkomsten van een wedstrijd en van te voren al zeker bent van winst. Wat er ook voor de rest gaat gebeuren in de wedstrijd, u heeft uw zekere winst al te pakken. In ons aparte Surebet artikel leggen we graag alles verder uit aan u, maar dit is wederom een reden om met meerdere Bookmakers te gaan spelen.

Aanmeldbonussen
Zonder spelers geen online Bookmakers en daarom krijgt u bij elke nieuwe Bookmaker waarbij u een account aanmaakt een mooie welkom bonus. Er is een hevige concurrentie tussen alle Bookmakers en daar profiteren de spelers van. Vaak krijgt u een honderd procent stortingsbonus als u voor het eerst geld gaat storten. Ook bieden veel online Bookmakers u een risicoloze eerste weddenschap aan. Verliest u uw weddenschap dan krijgt u uw geld gewoon weer teruggestort op uw account. Aan al deze bonussen zitten uiteraard voorwaarden vast en lees daarom deze altijd goed door voordat u gaat storten. Zo komt u niet voor verrassingen en teleurstellingen te staan. Vaak komt het erop neer dat u de bonus eerst een aantal keer moet rondspelen op een bepaalde minimale notering voordat u de bonus kunt laten uitbetalen.

Na het lezen van dit artikel lijkt het ons duidelijk dat het gebruik maken van meerdere Bookmakers u een hoop voordeel en tevens meer winst kan opleveren. 

Wedadvies nieuwsbrief