Speel op de hoogste noteringen

We doen allemaal aan voetbalwedden omdat we het leuk en spannend vinden maar toch ook vooral om er wat mee te verdienen. Het liefst bakken met geld maar dat zal eerlijk gezegd heel lastig worden. Online wedden op voetbal blijft gewoon iets heel lastigs omdat er zoveel factoren meespelen waardoor een weddenschap verloren kan gaan. Winnen doen we gelukkig soms ook nog wel eens en dan is het wel zo fijn om dit te doen tegenover de hoogste noteringen die er beschikbaar zijn.

In dit artikel laten we namelijk zien hoe belangrijk het is om tegen de hoogste noteringen te wedden en niet genoegen te nemen met minder. De verschillen bij de online Bookmakers lijken op het oog misschien niet zo interessant maar in de praktijk gaat het toch echt wel om keiharde euro’s die u laat lopen. Helemaal als u inzet met de hogere bedragen is het met alle respect gewoon dom te noemen als u blijft plakken bij een online Bookmaker dat lagere noteringen hanteert.

Ons punt kunnen we het best uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

Barcelona tegen Real Madrid

Unibet            Betfirst            Betway

1,90                 1,93                 1,87

Hierboven ziet u de noteringen voor een thuisoverwinning van Barcelona op Real Madrid. De noteringen verschillen per Bookmaker en ook al lijkt het niet heel schokkend te zijn, u zult na het zien van de voorbeelden enkel nog maar wedden op de hoogste noteringen beschikbaar.

Laten we starten met een klein bedrag van tien euro, we gaan er even voor het gemak van uit dat we onze weddenschap gaan winnen. Hieronder ziet u onze netto winsten bij de drie online Bookmakers uit ons voorbeeld. Onze inzet van tien euro hebben wij er af gehaald.

Unibet            Betfirst           Betway

9,00                 9,30                 8,70

Met een inzet van tien euro is het verschil nog wel te overzien, want het verschil in winst tussen de hoogste notering bij Betfirst en de laatste notering van Betway is slechts zestig cent.

Nu gaan we laten zien wat er gaat gebeuren met het verschil in winst als we geen tien euro maar honderd euro gaan inzetten op precies dezelfde wedstrijd en noteringen. Hieronder wederom de netto winsten, onze honderd euro inzet is er al af.

Unibet            Betfirst           Betway

90,00               93,00               87,00

De zestig cent verschil met een inzet van tien euro is ineens zes hele euro’s geworden zodra we honderd euro hebben ingezet. Zes euro is toch een aardig bedrag en lijkt ons zonde om zomaar te laten lopen.

We gaan het nu ietwat extremer maken want we gaan onze inzet verhogen naar de duizend euro op deze wedstrijd. Zestig cent en zes euro is nog altijd te doen, maar met een inzet van duizend euro is het simpelweg gekkenwerk om te blijven hangen bij een Bookmaker dat lagere noteringen blijft aanbieden.

Unibet            Betfirst           Betway

900,00             930,00             870,00

De verschillen die we nu zien met een inzet van duizend euro zijn schrikbarend hoog! Zestig euro kunt u niet zomaar naast u neer leggen. Zelfs de dertig euro verschil bij de op één na hoogste notering is al behoorlijk te noemen.

Wees niet langer een dief van uw eigen geld want waarom blijven plakken bij een online Bookmaker als u ergens anders bij precies dezelfde wedstrijd tientallen euro’s meer krijgt voor uw winnende weddenschap!

Op onze website kunt u via de live odds pagina altijd zien waar u de hoogste noteringen kunt vinden en we hopen dat u daar veelvuldig gebruik van zult maken.

 

Wedadvies nieuwsbrief