Surebets

Op zowel Wedadvies als andere websites kunt u vele wed strategieën vinden die u helpen om beter te worden in het online wedden op voetbal. Al deze strategieën zijn zeker zinvol maar een garantie op winst is het uiteraard niet. Niemand kan u die garantie immers geven of toch misschien wel? Zal er een mogelijkheid bestaan om altijd zeker te zijn van winst? Jazeker! Wij heten u welkom in de wondere wereld van het arbtirage betting oftewel surbets.

Via surebets heeft u zoals de naam al aangeeft honderd procent garantie op winst! Voordat de scheidsrechter gefloten heeft voor het begin van de wedstrijd weet u al dat u gaat winnen. Sterker nog, u weet ook al precies hoeveel geld u gewonnen heeft, het is bijna te mooi om waar te zijn maar surbets bestaan echt. Ze bestaan niet alleen, ze komen per dag ook nog eens tientallen tot honderden keren voor.

Er zijn zoveel verschillende online Bookmakers en al deze Bookmakers maken gebruik van andere noteringen. Het scheelt allemaal niet zoveel met elkaar maar meer dan genoeg om tot surbets te komen. U zet in op alle mogelijke uitkomsten van een 1X2 weddenschap en bent verzekerd van winst. Voorbeelden werken altijd het best en hieronder ziet u hoe het precies allemaal in zijn werk gaat.

Barcelona versus Real Madrid
Voor Barcelona is de notering 2,80 bij Mybet.

Een gelijkspel bij Betfirst is 3,30

Real Madrid krijgt een 3,40 notering bij Netbet

Als budget hebben wij 1000 euro en dit bedragen gaan wij nu verdelen over alle mogelijke uitkomsten in de wedstrijd om tot een zekere winst te komen wat er voor de rest ook allemaal gaat gebeuren.

We zetten 374,25 euro in op de 2,80 notering van Mybet op een overwinning van Barcelona. De rekensom is eenvoudig, 374,25 x 280 is 1047,90 euro.

Nu plaatsen we 317,55 euro op het gelijkspel bij Betfirst tegenover de 3,30 notering. We gaan weer rekenen, 317,55 x 3,30 is wederom 1047,90 euro.

Tot slot gaat er 308,31 euro op Real Madrid bij Netbet voor een 3,40 notering. Ik hoor u rekenen, 308,31 x 3,40 is niet geheel verrassend 1047,90 euro.

U ziet dat bij alle mogelijke uitkomsten 1047,90 euro uitkomt. We halen de 1000 euro inzet er vanaf en hebben een netto zekere winst van 47,90 euro. Ook al wordt het 4-4 in de wedstrijd, krijgen beide ploegen drie rode kaarten, het maakt allemaal niets uit. Of Barcelona nu winst verliest of gelijkgespeeld. U bent honderd procent zeker van 47,90 harde euros.

Er komen zoals gezegd per dag heel veel surebets langs maar dit zelf zoeken is geen doen. Er zijn daarom speciale websites die gebruik maken van software die alle noteringen van de Bookmakers scannen en zodra er een surbet gedetecteerd is maken ze hier een melding van. Ook laten ze precies zien hoeveel % winst u zult maken en hoeveel u precies moet inzetten bij iedere Bookmaker. Surebets werken bij alle soorten sporten, van voetbal tot aan tennis en van basketbal tot aan darts.

U heeft nu kunnen lezen dat surebets echt bestaan en u 100% zeker bent van winst voordat een wedstrijd nog gaat beginnen. Helaas zijn er ook nadelen aan surbets en die behandelen we in het artikelen, de risico’s van surbets. Want ondanks dat het een 100% werkend systeem is blijft het een gevaarlijk systeem.

Wedadvies nieuwsbrief