Funbets

Iedereen die aan voetbalwedden doet kent ze wel, de funbets. Onmogelijke weddenschappen en combo’s van een waslijsten aan wedstrijden. Even een eurootje erop zetten en we zien wel wat er gaat gebeuren.

Deze funbets zijn natuurlijk gedoemd om te mislukken want het zijn niet voor niets funbets. Natuurlijk kom je op het internet geluksvogels tegen die met slechts een euro een geweldig bedrag weten te winnen. Het is en blijft echter zonde om mee te doen aan deze funbets want ondanks dat u er eigenlijk al vanuit gaat dat u gaat verliezen is het toch een euro minder op uw account. En in onze ogen is elke euro er eentje en als u geregeld deze funbets plaatst had u dit geld ook kunnen gebruiken om in te zetten op een serieuze weddenschap met meer kans op winst.

De online Bookmakers houden tevens van mensen die veelvuldig deze funbets plaatsen want het is bijna gratis geld voor hun. Elke euro is meegenomen en er spelen tienduizenden mensen bij de bekende online Bookmakers waardoor ze maandelijks een meer dan mooi bedrag binnen krijgen enkel door de geplaatste funbets die zo goed als altijd verloren gaan.

Ja het is leuk, vandaar de naam funbets uiteraard, maar al met al blijft het toch zonde van uw geld en is ons advies om het lekker niet te doen. 

Wedadvies nieuwsbrief