Veiligstellen van je Combo

Hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat u een mooie combo weddenschap had en juist de laatste wedstrijd gaat het verpesten. In uw hoofd had u de zeker ogende winst al uitgegeven maar helaas. Wij raden het daarom dan ook aan om uw combo veilig te stellen zodra u nog maar één of twee wedstrijden hoeft. Dan speelt u in het ergste geval quitte en anders pakt u alsnog een mooie winst. We gaan het hieronder uitleggen aan de hand van een voorbeeld, en uiteraard is het aan u zelf om deze tactiek te gebruiken of niet.

We hebben de volgende combo weddenschap lopen.

Ajax (1,25) vs FC Groningen,

NEC vs PSV (1,55),

Feyenoord (1,20) vs Willem II

AZ (1,60) vs FC Utrecht.

De totale notering van deze combo is een nette 3,72 en op het oog is deze weddenschap van vier clubs zeker niet onmogelijk te noemen. We zetten 100 euro op deze combo en zowel Ajax als AZ en PSV weten hun wedstrijden ‘gewoon’ te winnen. Enkel Feyenoord nog en dan hebben we een lekkere winst weten te boeken. Normaal gesproken winnen de Rotterdammers thuis in de eigen vertrouwde Kuip wel van Willem II.

Nu kunt u twee dingen doen, niets en hopen dat Feyenoord u niet in de steek laat of u kiest voor veiligheid en gaat ook een weddenschap plaatsen op de dubbelkans voor Willem II. De thuisploeg is uiteraard favoriet waardoor de notering voor de gasten uit Tilburg zelfs met de dubbelkans erg hoog is met 3,10.

We zetten 35 euro in op de dubbelkans van Willem II en zouden dan 108,50 euro terugkrijgen. We hopen natuurlijk dat Feyenoord gewoon wint waardoor onze combo winnend is en we 372 euro ontvangen.

Conclusie, wat er ook gaat gebeuren in de wedstrijd, we weten zeker dat we sowieso een winst hebben. Het is enkel de vraag of het een kleine of een grote winst is.

Wedadvies nieuwsbrief