Limieten bij de online Bookmakers

Mensen die aan voetbalwedden doen en online Bookmakers hebben één belangrijk ding gemeen, ze willen allemaal winst maken.

Wedden op voetbal is helemaal niet zo gemakkelijk en als u al lekker winst aan het maken bent dan kunt u zomaar te maken krijgen met limieten opgedrongen door de Bookmakers. Zij willen zoals gezegd net als U geld verdienen en houden daarom niet van winstgevende spelers want dat kost hun simpelweg geld.

Het opleggen van limieten door de Bookmakers wilt zeggen dat u bijvoorbeeld minder kunt inzetten dan u eigenlijk zou willen. Stel u zet normaal rond de 100 euro in dan is het mogelijk dat u nog maar slechts 10 euro kunt inzetten.

De online Bookmakers mogen u deze limieten opleggen en hierover klagen heeft geen enkele zin. Het staat in hun voorwaarden en zolang ze u blijven uitbetalen valt er weinig tot niets aan te doen. De doorsnee voetbalwedder zal niet zo snel te maken krijgen met deze limieten maar bent u een grotere speler dan neemt de kans wel toe.

Ook zijn er een aantal manieren om minder snel op te vallen bij de Bookmaker en u deze limieten kunt omzeilen of zo lang mogelijk weet uit te stellen.

Zet altijd in met hele bedragen en ga niet inzetten met bijvoorbeeld 10,43 euro op een wedstrijd. Rond het af naar 10 of 11 euro en blijf af van dat centenwerk. In de Arbitrage Betting wereld ‘Surebets’ dient u vaak in te zetten met dit soort bedragen en hier houden de online Bookmaker helemaal niet van. In ons artikel over Surebets kunt u lezen hoe u altijd winst weet te maken, vandaar dat Bookmaker hier niet blij van worden.

Heeft u winst gemaakt dan kunt u het beter even laten staan en niet direct laten uitbetalen. Bookmakers houden er niet van om telkens keer opnieuw een uitbetalingen aanvraag te krijgen nadat u een weddenschap heeft gewonnen. Ze betalen uiteraard keurig uit maar de transactiekosten voor de Bookmaker zijn hoog. Als u meerdere keren per week een aanvraag doet voor uitbetaling kan dit tevens een reden voor de Bookmaker zijn om u een limiet op te leggen.

Speel niet enkel op single weddenschappen. Met single weddenschappen heeft u weliswaar meer kans op succes dan combo weddenschappen maar als u enkel en alleen op singles speelt gaat u opvallen bij de Bookmakers. Plaats daarom af en toe ook een combo weddenschap om limieten te voorkomen.

Inzetten op lagere competities met grotere bedragen helpt u ook niet om limieten te ontwijken. Hierop inzetten kan altijd maar maak het niet te gek, Bookmakers vinden het niet fijn als u grote inzetten plaatst op deze mindere competities en kunnen u dan al snel aanzien als winstgevende speler.

Maak gebruik van Neteller of Skrill om geld te storten en te laten uitbetalen. Geld via uw bank storten of laten uitbetalen op uw bank kost de Bookmaker veel transactiekosten en via de E-Wallets zijn deze kosten een stuk lager. Hierdoor wordt de Bookmaker weer wat blijer en zullen ze u sneller met rust laten.

Speel bij meerdere Bookmakers, deze tip hebben we al vaak gegeven maar helpt u ook zeker om limieten te voorkomen. Als telkens bij een andere Bookmaker speelt dan valt u veel minder op dan dat u enkel en alleen bij dezelfde blijft spelen.  Met grote bedragen is ook niet inzetten. U kunt beter telkens 100 euro inzetten dan in éen keer 100 euro als voorbeeld. Wilt u toch grotere bedragen inzetten dan kunt u de inzetten het best verdelen over meerdere Bookmakers.

Zoals u kunt zien zijn er redelijk eenvoudige manieren om wat minder op te vallen en zo zonder limieten te kunnen blijven spelen. Maar nogmaals, niet iedereen zal te maken krijgen met deze limieten en veel spelers zullen niet eens weten wat het precies is. 

Wedadvies nieuwsbrief