Emotioneel wedden

Voetbal is emotie wordt wel eens gezegd. Daar is geen woord aan gelogen en helemaal waar. Echter in de wereld van het online wedden op voetbal moet u juist emotie kunnen uitschakelen want emotioneel wedden is het meest slechte wat u kunt doen.

Stel u heeft een mooie combi lopen en de laatste wedstrijd die u nog goed moet hebben is begonnen. Het lijkt een winnende weddenschap te gaan worden en stiekem bent u al aan het kijken hoeveel u heeft gewonnen. In blessuretijd komt er dan toch die onverdiende gelijkmaken en u gehele combo is hiermee verloren gegaan.

Flink balen maar gelukkig heeft u nog een combo achter de hand die absoluut niet mis kan gaan. Toch nog winst denkt u maar ook deze gaat compleet de mist in en u bent van op het oog zekere winst ineens toch aardig aan het verliezen.

Dit is eigenlijk het moment om te stoppen en uw verlies helaas maar te slikken. U raakt echter gefrustreerd en de emoties nemen het nu van u over. U wilt uw verlies gaan goedmaken en zet nog even snel in op een wedstrijd die op het punt van beginnen staat. U zet tevens meer in dan u normaal gesproken doet maar als u deze wint dan sluit u de dag af met alsnog een mooie winst. U raadt het al, ook deze last minute weddenschap wordt verloren….

De kans is achteraf nog groot ook dat u op deze laatste last minute weddenschap normaal eigenlijk nooit zou wedden. Sowieso heeft u nooit de tijd genomen om even eerst informatie in te winnen over de wedstrijd, de opstellingen, blesusers enzovoort. U was enkel gefocust op  de schade inhalen en nog wat winst te pakken.

Daarom is ons advies dan ook om gewoon uw verlies te nemen en niet te proberen om dit zo snel mogelijk weer in te halen. Winnen en verliezen hoort nu eenmaal bij het wedden op voetbal want als we alleen maar zouden winnen dan was iedereen rijk geweest nietwaar?

Emotioneel wedden gaat bijna altijd mis en daarom hopen we dat u na het lezen van dit artikel na een verloren weddenschap de emoties in bedwang weet te houden.

Wedadvies nieuwsbrief