Invloed van de scheidsrechters

Als u een weddenschap gaat afsluiten dan heeft u als het goed is zoveel mogelijk informatie opgezocht. Tijdens het wedden op voetbal denkt u echter misschien niet direct aan de scheidsrechters, maar deze mannen kunnen helaas soms heel veel invloed hebben op je weddenschappen.

In plaats dit als een nadeel te zien kunnen we ook gebruik maken van de scheidsrechters. Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel soorten weddenschappen te vinden in de wereld van het voetbalwedden waar we de invloed van de scheidsrechters kunnen gebruiken.

Als voorbeeld nemen we de weddenschap over het aantal kaarten dat in een wedstrijd gegeven zal worden. Wij houden ontzettend veel van statistieken en ook van alle scheidsrechters kan je hun statistieken vinden. Zo is het voor onze weddenschap eenvoudig om te zien welke scheidsrechter kaarten uitdeelt als warme broodjes of er juist erg zuinig op is. Op die manier kan de weddenschap Over 5.5 kaarten bijvoorbeeld erg interessant en winstgevend worden.

Ook kunt u nagaan of een bepaalde scheidsrechter vaak een strafschop toekent. Inzetten dat er een strafschop komt in de wedstrijd kan dan absoluut lonen. Twijfelt u erg over een wedstrijd maar ziet u dat de desbetreffende scheidsrechters bekend staat als een ‘thuisfluiter’ dan kunt u dat zeker meenemen in uw beslissing om te gaan inzetten.

Zo ziet u dat de scheidsrechter veel invloed kan hebben op het wedden op voetbal en dat het zeker niet altijd nadelig hoeft te zijn. Maakt gebruik van de vele statistieken die er vinden zijn en zorg ervoor dat de scheidsrechter u geld gaat opleveren!

Wedadvies nieuwsbrief