Under/Over

De Under/Over 2.5 weddenschap wordt bij de online Bookmakers die over de Nederlandse taal beschikken ook wel de Meer/Minder weddenschap genoemd. Het principe is precies het zelfde maar wij houden het bij de uitleg gewoon op Under/Over 2.5. Deze weddenschap is erg leuk want ditmaal gaan we het hebben over hoeveel of hoe weinig doelpunten er zullen vallen in de wedstrijd. Wij van Wedadvies raden het altijd aan om gebruik te maken van statistieken en bij de Under/Over 2.5 weddenschap komen die uitstekend van pas. U kunt via statistieken zeer gemakkelijk zien of een ploeg veel doelpunten maakt of juist tegen krijgt. Ook ziet u direct hoeveel procent van de wedstrijden eindigen in de Over/Under 2.5.

We gaan de Under/Over 2.5 weddenschap wederom uitleggen aan de hand van ons voorbeeld wedstrijd Ajax versus PSV.

Denkt u dat er veel doelpunten zullen vallen in deze kraker van een wedstrijd dan kiest u voor de Over 2.5 weddenschap. Dit willen zeggen dat uw weddenschap geslaagd is als er minimaal drie doelpunten vallen in de wedstrijd. Welke ploeg de doelpunten maakt is van geen enkel belang zolang het er in totaal maar minimaal drie zijn. Vallen er slechts twee doelpunten dan is uw weddenschap mislukt.

Gaat het eerder een schaakspel worden zonder veel kansen of doelpunten dan is de Under 2.5 weddenschap uw keus. Alles onder de drie doelpunten is een succesvolle weddenschap voor u. Het gaat pas mis als er drie of meer doelpunten vallen in de wedstrijd.

De Under/Over 2.5 is de meest standaard weddenschap maar er zijn veel varianten op deze weddenschap. Zo is er de 0.5 variant of de 3.5. Eigenlijk komt elk getal wel voor en het principe blijft gelukkig het zelfde.

Ook de variant voor het aantal hoekschoppen komt voor in het online wedden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Under/Over 6.5 hoekschoppen. Wederom het zelfde verhaal, denkt u dat er minder dan 7 hoekschoppen komen dan kiest u voor de Under 6.5 en omgekeerd als er wel veel hoekschoppen zullen komen.

Een zeer leuke weddenschap en vooral de vele varianten maken de Under/Over tot een populaire weddenschap in de wereld van het online wedden op voetbal.

Wedadvies nieuwsbrief