Handicap

Aan lage notering heeft iedereen een hekel en daarom is de Handicap weddenschap zo een fijne optie. De topclubs in hun thuiswedstrijden tegen laagvliegers levert hoogstens een 1,10 notering op als het niet minder is. Heel interessant is dat natuurlijk niet maar daarom pakken we de handicap weddenschap mee. Hiermee maken we het de topclub iets lastiger want ze beginnen nu op een virtuele achterstand van 0-1. Nu is het zaak voor de thuisploeg om doelpunten te maken want ze beginnen virtueel op een nederlaag.

Laten we de Handicap weddenschap uitleggen met een voorbeeld voor de wedstrijd Ajax versus Cambuur Leeuwarden.

De kans dat Ajax thuis gaat winnen van Cambuur is natuurlijk groot en daarom krijgt Ajax maar een 1,10 notering. Wij nemen nu de Handicap -1 weddenschap en hiermee krijgen we ineens een 1,30 notering. Ajax start nu virtueel op een 0-1 achterstand en zal dus de wedstrijd met minimaal twee doelpunten verschil moeten winnen. Weten de Amsterdammers met 2-0 de wedstrijd te winnen dan is uw weddenschap geslaagd omdat het dan virtueel 2-1 is geworden. Wint Ajax met 3-1 dan is uw weddenschap ook winnend want virtueel is het dan alsnog 3-2. Komt Ajax echter niet verder dan een 1-0 overwinning dan is uw weddenschap verloren omdat het virtueel 1-1 is gebleven.

De Handicap Weddenschap heb je in vele soorten en maten. Zo kunt u niet alleen de -1 tegenkomen maar ook de -2, -3, -4 en ga zo maar door. Ze werken allemaal precies het zelfde als de originele -1. Kiest U voor de Ajax -2 variant dan dient de thuisploeg de wedstrijd met minimaal drie doelpunten verschil te winnen.

Om de underdog meer kans te geven is er ook de + optie om op te wedden. Hiermee geeft u de mindere Goden een voorsprong en hiermee meer kans op succes. De werking is wederom precies het zelfde als de  -variant van de handicap weddenschap enkel dan omgekeerd.

Wedadvies nieuwsbrief