Draw no bet

De naam zegt eigenlijk al genoeg over deze weddenschap. Met de Draw No Bet halen we de mogelijkheid tot een gelijkspel weg. Mocht er toch een gelijkspel komen in de wedstrijd waarop u heeft ingezet met de Draw No Bet weddenschap dan krijgt u uw geld gewoon weer teruggestort op uw account. Dit klink misschien te mooi om waar te zijn maar niets is minder waar, natuurlijk zitten er wel wat haken en ogen aan deze weddenschap.

De Draw No Bet weddenschap komt goed uit als u twijfelt over een bepaalde ploeg. U kunt dan uiteraard de Dubbelkans weddenschap nemen maar de Draw No Bet geeft hogere noteringen plus u krijgt uw geld terug als er toch een gelijkspel komt. Verliest uw ploeg dan is uiteraard uw weddenschap verloren en bent u uw inzet geheel kwijt.

Zoals u kunt lezen lijken de Draw No Bet en de Dubbelkans weddenschap erg op elkaar. Bij de Dubbelkans krijgt u lagere noteringen maar wel uitbetaald als er een gelijkspel is. U heeft nu echt twee kansen op winst. Bij de Draw No Bet zijn de noteringen hoger maar moet uw ploeg ook echt daadwerkelijk winnen, bij een gelijkspel krijgt u uw inzet wel terug maar winst heeft u dan uiteraard niet.  

Wedadvies nieuwsbrief