Totaal aantal doelpunten

Winnen, verliezen of gelijkspel? Het maakt allemaal niet uit met de Totaal Aantal Doelpunten weddenschap. We gaan het hier hebben over doelpunten! Veel doelpunten, weinig doelpunten, het is helemaal aan u. U kunt inzetten op het exacte aantal doelpunten in de wedstrijd of het iets spreiden voor meer kans. Zo kunt u kiezen bijvoorbeeld voor 0-2 aantal doelpunten of 3-4.

Hier zijn wederom vele soorten en maten van te verzinnen en altijd even goed kijken bij de desbetreffende online Bookmaker welke optie u gaat kiezen. Zo kunt u namelijk ook enkel het aantal doelpunten voor de thuis of uitploeg kiezen. Of het aantal doelpunten voor of juist na de rust. De opties zijn eindeloos en het is een leuke weddenschap om wat meer spanning aan een wedstrijd te geven en de noteringen zijn ook nog eens alleraardigst te noemen.

Wij van Wedadvies zijn gek op statistieken en ook voor deze weddenschap is het altijd even raadzaam om de statistieken te raadplegen. Maakt een ploeg juist veel of weinig doelpunten, alles is zo te zien via de statistieken.

De verschillende online Bookmakers hebben niet allemaal dezelfde soorten opties bij deze Totaal Aantal Doelpunten weddenschap. Sommige Bookmakers hebben net weer wat andere varianten en kijk daarom echt goed uit waarop u precies gaat inzetten.

Wedadvies nieuwsbrief